Vælg en side

RENOVERING AF Badeværelse.

Hvad koster det at renovere badeværelse? Få den bedste pris på renovering af badeværelse. Indhente 3 tilbud og skab overblikket.

Få et gratis badeværelse tjek inden du går i gang.

Få eksperter i badeværelse til at rådgive dig helt gratis.

gratis rådgivning på renovering

3BB tilbyder helt gratis rådgivning på renovering af døre og vinduer. Det er ikke dumt når de er specialiseret i renovering.

tjek din isolering - spar på elregningen

Når du allerede har planer om at renoverer kan det være smart også at få tjekket din isolering når det er gratis. Få dit gratis tjek hos Papir Uld.

GRATIS MULTI SLIBER MED 'GØR DET SELV'

Lige nu tilbyder ‘Gør Det Selv’ bladet en gratis multi sliber med hvis du køber deres blad. Det er markant billigere end at købe en ny.

SKAL DU I GANG MED RENOVERING AF HUS?

FØLG VORES 7 FORESLAG OG SPAR BÅDE TID OG PENGE.

Få Dit Hus Tjekket Af En Expert Inden Du Går i Gang.

Der er ting du ikke selv opdager inden du går i gang med renovering af hus. Med et hustjek er der større chance for, at du ved hvor stort et renoveringsprojekt, du skal i gang med. Hvis du har et hus fra før 1984, kan du modtage tilbuddet om et gratis hustjek (normalpris kr. 2955,-).

renovering af hus
renovering af gammelt hus

Døre & Vinduer: Gratis Rådgivning Fra Renoverings Ekspert.

Ved renovering af vinduer og døre kan du med fordel benytte dig af 3B Boligrenovering, som tilbyder gratis rådgivning og god service.

Hos 3B Boligrenovering kommer al rådgivning fra fagpersoner, og du modtager den bedste pris på alle produkter. 3B Boligrenovering giver dig også inspiration til renovering af hus inklusiv renovering af vinduer med de bedste tilbud fra førende danske producenter.

Spar På Elregningen: Tjek Din Isolering.

Med et gratis isoleringstjek, vil du finde ud af, hvor mange penge du kan spare ved at forbedre isoleringen i dit hus. Et dårligt isoleret hus vil nemt kunne koste dig op til 5000 kr. om året i varmeregning. En hulmurs- og loftsmursisolering er en enkel metode til renovering af hus, og somregel vil isoleringsudgifterne allerede være tjent hjem i løbet af 2 til 4 år på besparelser i elregningen. Især ved renovering af gammelt hus er et gratis isoleringstjek stærkt anbefalet.

renovering af vinduer
renovering af huse

Få Flere Renoveringstilbud Og Få Et Klar Prisoverblik.

Ved renovering af gammelt hus såvel som af nyere kan den forberedende fase med at finde en god og billig håndværker nemt komme til at tage rigtig lang tid. Med en tjeneste som den ”Fagexperten” tilbyder, bliver renovering af huse gjort nemt og effektivt. Hos Fagexperten hører du inden for 24 timer fra 3 forskellige tømrere, som tilbyder ved renovering af hus pris for deres arbejde. Især ved totalrenovering af huse er denne service effektiv og sparer dig både tid og penge.

Du bør altid sikre dig at få mindst to forskellige håndværkertilbud, inden du går i gang med dit projekt, fordi ved renovering af hus pris samt arbejdstid spiller en vigtig rolle og kan variere meget fra den ene håndværker til en anden.

Bliv Inspireret Og Få En Gratis Multisliber Eller Infrarødt Termometer.

Inden man går i gang med renovering af et hus, er det en god idé at finde inspiration først. Håndværker-bladet ”Gør Det Selv” er fyldt med både inspiration til renovering af hus samt gode tilbud.

Gør Det Selv giver adgang til over 1000 byggevejledninger med detaljerede beskrivelser og masser af billeder.

På nuværende tidspunkt er der tilbud på 2 numre af bladet samt enten en tech-pro multisliber eller et infrarødt termometer, som kommer med bladene.

totalrenovering af hus
inspiration til renovering af hus

Spar Endnu Mere På Elregningen: Brug LED-pærer.

Fremfor glødepærer og halogenpærer har LED-pæren en del fordele, som er med til at gøre den til den foretrukne inden for el-pærer.

LED-pæren har en utrolig lang levetid. En LED-pære af meget god kvalitet har en levetid på op til 50.000 timer, mens en LED-pære af almindelig kvalitet kan forventes at lyse i op til 15.000 timer – det svarer til et almindeligt forbrug hver dag i 15 år! Til sammenligning holder en almindelig glødelampe i højest 1000 timer, hvorefter den skal udskiftes.

Fliserens Giver Hurtigt Et Frisk Nyt Look.

En grundig rengøring af fliserne giver nemt et nyt look ved renovering af gammelt hus. Når sommeren nærmer sig, er tiden kommet til at rense fliserne, så udearealet rigtigt kan nydes.

Fliserensning kan du enten selv gøre med lidt tålmodighed og en højtryksspuler, eller du kan benytte professionelle fagpersoner, som udover at rense fliserne også tilføjer en algebehandling og imprægnering.

Dine fliser bliver derved mere modstandsdygtige over for det hårde vejr om efteråret og vinteren, og næste fliserensning kan vente flere år end ellers.

renovering af hus pris

slut renovering af med rengøringshjælp

Hvis du omsider bliver færdig med renoveringen så få professionel rengøring så boligen kan flyttes ind i så tidligt som muilgt.

Renovering af badeværelse,

Gode ideer der vil spare dig tid og penge.

1. Få dit badeværelse renovering tjekket af en ekspert inden du går i gang:

Ved renovering af badeværelse er der mange ting, du ikke selv opdager, og som bør udbedres for en optimal udnyttelse af rummet. Hvis dit hus er fra før 1984 kan du med fordel modtage tilbuddet om et gratis hustjek, inden du går i gang med din badeværelse renovering (normal pris kr. 2955,- ).

Et gratis hustjek inkluderer:

 • Tag
 • Tagrender
 • Træværk
 • Facade
 • Vinduer & døre
 • Hulmursisolering
 • Loftisolering

Så er du sikker på at have styr på alle de nødvendige detaljer, som kan have indflydelse på dit badeværelses funktionalitet og kvalitet.

2. Renovér dit badeværelse til den bedste pris: få flere håndværkertilbud:

 Hvad koster det at renovere badeværelse? Med ”3byggetilbud” kan du nemt og gratis indhente priser og tilbud fra 3 forskellige håndværkere på samme tid. Indsend en beskrivelse af dit projekt til 3byggetilbud og find ud af, hvordan du nemmest kan lave en billig renovering af badeværelse. Hvorfor er det vigtigt at indhente tilbud fra hele 3 håndværkere? Fordi ved renovering af badeværelse pris og arbejdstid er essentielt for et vellykket projekt.

 3. Badeværelsets døre & vinduer: sådan får du lavet det rigtigt første gang til en god pris:

Ved badeværelse renovering kan det sagtens betale sig at få et gratis tjek af døre og vinduer. Lad alle døre og vinduer blive tjekket og se derefter i rapporten hvilke områder, du bør behandle. Det er vigtigt at bestemme tilstand og energiklasse af vinduer og døre, så du undgår at bruge ekstra penge på elregningen.

Du kan enten modtage renoveringstilbuddet fra de samme håndværkere, som laver tjekket af døre og vinduer eller, du kan benytte dig af ”3B Boligrenovering”s tilbud.

3B Boligrenovering tilbyder gratis rådgivning og god service fra professionelle fagpersoner. Helt gratis får du tilbud fra 3 forskellige håndværkere på lige netop din badeværelse renovering – døre og vinduer inklusiv. 3B boligrenovering indhenter de bedste tilbud fra førende danske producenter. Så kender du ved renovering af badeværelse pris samt fremgangsmåde, inden du går i gang. Med 3B boligrenovering sikrer du dig nemt og hurtigt en billig renovering af badeværelse.

 4. Få fede designervarer til badeværelset:

Til et nyrenoveret badeværelse er tilbehør i god kvalitet og lækkert design et klart must. Med Södahls badeværelsestilbehør kan du nemt vælge designervarer i klassisk skandinavisk stil og flotte naturlige farver. Fra sæbeskåle til badeforhæng, håndklæder og badekåber, altsammen i den bedste kvalitet til tilgængelige priser. Södahl har alt hvad du skal bruge for at tilføje det sidste pift til dit nyrenoverede badeværelse.

 5. Brug LED på badeværelset og spar endnu mere:

Et godt lys er uundværligt for et badeværelset, som bliver brugt dagen igennem. Med LED-pærer får du ikke bare den bedste og mest farverigtige belysning, du får også et velfortjent dyk i elregningen. Den formentlig letteste måde at spare på de faste omkostninger i husholdningen er ved at bruge LED-pærer i stedet for f.eks. glødepærer og halogenpærer. LED-pæren kan måske ved første indtryk synes lidt dyr i forhold til en almindelig el-pære, men hvis du kigger nærmere på de mange fordele, vil du ikke være i tvivl.

 • Først og fremmest har LED-pæren en utrolig lang levetid. En LED-pære af meget god kvalitet har en levetid på op til 50.000 timer, mens en LED-pære af almindelig kvalitet kan forventes at lyse i op til 15.000 timer – det svarer til et almindeligt forbrug hver dag i 15 år! Til sammenligning holder en almindelig glødelampe i højest 1000 timer, hvorefter den skal udskiftes.
 • Ud over at holde lang tid har LED-pæren også et ekstremt lavt energiforbrug. Eksempelvis kan en 60 watts glødepære erstattes med en 8 watts LED-pære, ligesåvel som en halogenpære på 35 watt kan erstattes af en LED-pære på 4 eller 5 watt.
 • Når LED-pæren tændes yder den fra start af sin optimale lysstyrke i modsætning til f.eks en A-energisparepære, som i starten kun lyser svagt og skal bruge længere tid på at nå sin optimale styrke.
 • LED-pæren har de samme lyskvaliteter som glødepærer og halogenpærer; et godt og varmt lys, som billige alternativer har svært ved at leve op til.

 6. Bliv inspireret før du går i gang med badeværelset:

Inden du går i gang med renovering af badeværelse, er det vigtigt at være inspireret og føle sig sikker på, hvad der skal ske. Med håndværker-bladet ”Gør Det Selv” får du ikke bare inspiration til over 1000 spændende gør-det-selv-projekter, du får også detaljerede beskrivelser med billeder til hvert skridt i renoveringen.

Som ekstra-gevinst kan du lige nu benytte dig af Gør Det Selv’s tilbud, hvor du ved køb af 2 blade samtidigt modtager enten en Tech-Pro Multisliber eller et Infrarødt Termometer.

– Hvad koster det at renovere badeværelse, hvis du har hjælpen lige ved hånden?

Læs mere om renovering af hus.

Billig renovering af badeværelse

Badeværelse renovering